Produk sing Ditampilake

  • QUALITYQUALITY

    KUALITAS

    Pelanggan lan kualitas mesthi dadi sing pertama
  • PROFESSIONALPROFESSIONAL

    PROFESIONAL

    Kita produsen profesional. Nduwe pengalaman sales lan teknik 40 taun
  • PARTNERPARTNER

    Mitra

    Kita minangka perusahaan peralatan gandum lan minyak skala gedhe sing khusus kanggo riset ilmiah, desain, produksi, penjualan lan instalasi teknik.
  • SERVICESERVICE

    LAYANAN

    Tenet layanan "Huipin": layanan pelanggan lengkap lan lengkap!

Babagan US

Hebei Huipin Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan peralatan gandum lan minyak skala gedhe khusus ing riset ilmiah, desain, produksi, penjualan lan instalasi proyek. Perusahaan bawahan kalebu Gandum Dingzhou Yongsheng lan Mesin Mesin Minyak, Ltd. lan Wanli Grain and Oil Machinary Co., Ltd.

Sawise luwih saka 40 taun pembangunan, perusahaan saiki duwe basis produksi peralatan gres kelas pertama, insinyur teknis profesional para ahli lan ahli, uga teknologi produksi canggih lan peralatan presisi. Kabeh peralatan lan aksesoris minyak diproduksi kanthi mandiri.

Klien Kita

Kasus Teknik

  • Bengkel Leaching Minyak Sayuran

  • Unit Penyulingan Minyak Mentah Baja Karat

  • 100TPD Line Kilang Minyak Jagung

  • Jalur Penyulingan Minyak Mentah Baja Stainless

  • 20 Ton Line Pencet Rapeseed

  • 120TPD Sunflower Line Prepress

  • 200TPD Line Prepress Rapeseed

  • 500TPD Wiji Canola Line Prepress

  • Lokakarya Menekan Minyak Kacang 150TPD

  • 70 Ton Jalur Pers Wiji Mustar

  • 30TPD Line Nyaring Minyak Sawit

  • 100 Ton Jagung Produksi Pra-Pencet Jagung Jagung

  • 200 Ton Proyek Pencet Jagung Jagung

  • Lokakarya Pers Groundnut 250TPD

  • Lokakarya Ekstraksi Pelarut Oilseed 500TPD

  • Proses Nyaring

  • Minyak Sayur Sayur

  • Minyak Mentah Pabrik Nyaring Terus-terusan