Babagan Kita

Hebei Huipin Machinery Co., LTD

Kita minangka perusahaan peralatan gandum lan minyak skala gedhe sing khusus kanggo riset ilmiah, desain, produksi, penjualan lan instalasi teknik.

aboutusimg (3)

Ruang Rapat

aboutusimg (1)

Ruang Rapat

aboutusimg (2)

Ruang Rapat

Produk Kita

Produk & Mechine HP

Sawise luwih saka 40 taun pembangunan, perusahaan saiki duwe basis produksi peralatan gres kelas pertama, insinyur teknis profesional para ahli lan ahli, uga teknologi produksi canggih lan peralatan presisi. Kabeh peralatan lan aksesoris minyak diproduksi kanthi mandiri.

Perusahaan lengkap peralatan lini produksi minyak, reresik bahan mentah, pretreatment, leaching, refining, ngisi lan pangolahan produk (kayata rekayasa fosfolipid, teknik protein) dikembangake dening perusahaan kami bebarengan karo lembaga riset ilmiah domestik lan institusi. Teknologi produksi minyak tingkat lanjut ditrapake kanggo kabeh jinis tanduran minyak gedhe, medium lan cilik. Perusahaan kita uga bakal adhedhasar kabutuhan pelanggan lan pangembangan mbesuk kanggo desain pelanggan lan tata letak pabrik, transformasi tanduran lawas, kanggo ngatasi masalah sing diadhepi pelanggan ing produksi minyak.

Ana pitakon? Kita duwe wangsulan.

Kita bakal nggawe rencana lan penawaran kanggo para pelanggan miturut kabutuhane.
Lan insinyur kita bakal tanggung jawab nuntun instalasi lan pengoperasian peralatan, lan tanggung jawab kanggo pelatihan operator lokakarya nganti mlaku kanthi apik.

Napa Pilih Kita

Perusahaan kita ngetutake konsep perusahaan "reputasi pisanan, ilmu pengetahuan lan teknologi sing utama", lan mboko sithik nggawe budaya perusahaan sing berorientasi layanan. Tindakake titik wiwitan sing dhuwur, standar sing dhuwur, kanggo nyedhiyakake layanan khusus kanggo para pelanggan.

Prinsip "Huipin": Nyedhiyakake pangembangan industri gandum lan minyak kanthi kemampuan!

Konsep "Huipin": reputasi pisanan, teknologi terkemuka!

Tenet layanan "Huipin": layanan pelanggan lengkap lan lengkap!

Layanan Kita

Layanan sawise didol
1. Garansi 12 wulan kajaba bagean ngagem
2. Manual Pangguna Inggris Rinci bakal diterbitake karo mesin kasebut
3. Pérangan masalah kualitas sing rusak (kajaba bagean sing nganggo) bakal dikirim gratis
4. Tanggapi kanthi tepat masalah teknis pelanggan
5.Perbarui produk anyar kanggo referensi pelanggan

Layanan pra-sale
1. Terus 24 jam kanthi online kanggo njawab priksaan lan pesen online pelanggan
2. Miturut syarat pelanggan, pandhuan pelanggan milih model sing paling cocog
3. Nawakake spesifikasi mesin rinci, gambar lan rega pabrik paling apik

Sambutan pelanggan kanggo ngunjungi lan negosiasi bisnis!