FAQ

1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Ya, kita dadi produsen mesin minyak panganan luwih saka 14 taun.

2. Kepiye milih sing bener?

Kirimake rincian babagan email kanthi online utawa online, lan bakal menehi saran produk sing cocog miturut syarat sampeyan.

3. Apa sampeyan duwe stok mesin?

Ora, mesin kami diproduksi miturut panjaluk sampeyan.

4. Kepiye carane aku bisa mbayar?

A: Kita nampa akeh pembayaran, kayata T / T, Western Union, L / C ...

5. Apa bakal gagal transportasi?

A: Ampun sumelang. Barang kita dikemas ketat sesuai karo standar ekspor.

6. Apa sampeyan nawakake instalasi ing jaban rangkah?

Kita bakal ngirim insinyur profesional kanggo mbantu nginstal mesin minyak, uga nglatih buruh kanthi bebas.
USD80-100 saben wong saben dina, panganan, akomodasi lan tiket udara bakal dadi klien.

7. Apa sing kudu aku lakoni yen sawetara bagean rusak?

A: Aja padha sumelang, macem-macem mesin, kita wis nyandhang suku cadang kanggo garansi 6 utawa 12 wulan, nanging kita butuh pelanggan kanggo mbayar biaya pengiriman. Sampeyan uga bisa tuku saka kita sawise 6 utawa 12 wulan.

8. Apa ngasilake minyak?

Hasil minyak gumantung karo bahan minyak ing bahan sampeyan. Yen isi minyak bahan sampeyan akeh, sampeyan bisa entuk minyak esensial liyane. Umume, sisa minyak kanggo Screw Oil Press yaiku 6-8%. turahan minyak kanggo Ekstraksi Pelarut Oli yaiku 1%

9. Apa aku bisa nggunakake mesin kasebut kanggo ngekstrak pirang-pirang jinis bahan baku?

Ya, mesthi wae. kayata wijen, wiji kembang srengenge, kedele, kacang, klapa, lsp

10. Apa bahan mesin sampeyan?

Baja karbon utawa Baja tahan karat (Jinis standar SUS304, bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan)

Pengin kerja sama kita?