Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press

Katrangan singkat:

Pelabuhan: Tianjin, China
Kapasitas Produksi: 35-50tpd
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union, Paypal, Money Gram
Jinis: Mesin Pencet
Aplikasi: Kabeh, Oilseed
Tegangan: 380V
Katon: Sekrup Fisik
Materi Pencet: Kacang, Jagung, Bunga matahari, lsp.
Seri Pers: Kaping pisanan

Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar.

Model NO.
HP260
Kahanan
Anyar
Disesuaikan
Non-Customized
Kapasitas Input
35-50 Ton Saben Dina
Merek dagang
HUIPIN
Paket Transportasi
Film Plastik
Spesifikasi
35-50TPD
Asal Usul
Cina
Kode HS
84792000

Kemasan & Pengiriman

Ukuran paket saben produk unit
2800cm * 1250cm * 1800cm
Bobot kotor saben produk unit
8000kg

Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press
Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press
APLIKASI
Pencet minyak jinis HP260 minangkaSpiral sing terus-terusan Mesin Pencet MinyakPencet minyak iki minangka produk utama. Iki bisa digunakake terus pirang-pirang wulan. Cocog kanggo tanduran minyak gedhe, tecnology press utawa tecnology Press-leaching utawa tecnology proses dobel. Mesin Pembuat Minyak Panganan iki cocog kanggo kacang polong, biji kapas, rapeseed, wiji kembang srengenge, germ jagung, wiji ireng, klapa lan dhuwur liyane wiji minyak isi minyak. Ana ing sisa minyak isih ana sisa jajan minyak.

KARAKTERISTIK
Mesin pencet pra YZY260 cocok kanggo ciri proses pra pencet. Ing kahanan pra-perawatan normal, duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki. (1) Teknologi Jerman, faktor asuransi kekuatan 3.5, awet.
(2) Desaine gampang lan cukup, lan tingkat kegagalan paling murah ing press minyak domestik.
(3) Pangsa pasar dhuwur, tekan luwih saka 350 set, kanthi reputasi apik.
(4) Desain penet sekrup "tekanan langkah-langkah" bisa ngirit luwih saka 20% konsumsi daya dibandhingake karo pers minyak liyane.
(5) Kothak gir dilumasi nganggo cipratan, lan suhu minyak ing kothak gir bisa tetep 50 - 60 C.
(6) Pencet minyak YZY260 kagolong tekan lenga ukuran medium, sing trep banget kanggo operasi lan perawatan.
(7) Institusi AdjustCake Dipatenake, AdjustCake Gampang lan Cepet. (8) Kandhang meremas nduweni karakteristik desain pambukaan lan nutup piring kuping, gampang dirakit, pangopènan lan nyuda intensitas tenaga kerja.

Model HP260
Pencocokan Daya 75 KW
Kapasitas pangolahan pressinng 35-45ton saben dina,
prepress 100-150ton saben dina
Bobot (gW / NW) 8000kg
Ukuran 3800 × 2320 × 3800mm
Materi baja paduan / baja cor
Suhu kukus lan wajan 60-110ºC
Pengepakan ing film plastik
Tingkat minyak turahan jajan 6% -8%

Hebei Huipin Machinery Co., LTDis terlibat ing desain rekayasa gandum lan minyak, pangembangan teknologi anyar, manufaktur mesin lan peralatan, teknik, instalasi lan komisioning kabeh layanan pelatihan ing salah sawijining perusahaan teknik profesional.

Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press

Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press
Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press

  1. Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil PressGroundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil PressGroundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press

Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press
Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press
Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press
Groundnut Sesame Sunflower Rapeseeds Peanuts Pumpkin Seed Oil Press

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita