Filter Daun Horisontal kanggo Minyak

Katrangan singkat:

Area Filter: 25-200㎡
Dianggo: Impurities Oli
Struktur: Horisontal
Kinerja: Filtrasi Efisien
Tingkat otomatisasi: Otomatis lengkap
Pengepakan: Bungkus karo film plastik


Detail Produk

Tag Produk

1. Deskripsi:
Filter geter horisontal minangka jinis efisiensi tinggi, hemat energi, peralatan klarifikasi presisi filtrasi udara otomatis. Iki digunakake ing industri kimia, minyak bumi, panganan, farmasi lan industri liyane. Nduwe fitur ing ngisor iki:
1) filtrasi sing wis nutup kabeh, ora ana kebocoran, ora ana polusi lingkungan.
2) piring layar kanthi otomatis narik struktur, sing cocog kanggo pengamatan lan reresik.
3) filtrasi sisih dobel, area filtrasi gedhe lan slag sing akeh.
4) debit slag geter, nyuda intensitas tenaga kerja.
5) kontrol hidrolik, operasi otomatis.
6) peralatan kasebut bisa digawe kanthi kapasitas gedhe lan sistem filtrasi area sing akeh.

2. Panggunaan:
1) pulih jajan saringan garing, kue saringan semi garing lan saring klarifikasi.
2) industri kimia: belerang, aluminium sulfat, senyawa senyawa, plastik, penengah pewarna, cairan pemutih, aditif minyak pelumas, polietilena.
3) industri panganan: jus, minyak, dewaxing lan degreasing, dekolorisasi.

3. Parameter teknis:

Seri wilayah / (㎡) Seri diameter silinder (mm) Tekanan

suhu apa

(℃)

Kapasitas pangolahan babagan (T / h.㎡) ssss
25,30,35,40,45,50,60,70,80,90,100,120,140,160,180,200 1200,1400,1500,1600,1700,1800,2000 0,4 150 lenga 0,2
Ngombe 0,8

Yen ana syarat khusus, kita bisa ndandani miturut sarat pangguna.

4. Prinsip kerja:
Pompa filter bakal pompa filtrat menyang tank lan isi menyang tank. Ing tumindak tekanan, impurities padhet ing filtrate dicegat dening net filter ing filtrate, lan cake filter dibentuk ing net filter. Filtrate disaring liwat filter menyang pipa outlet liwat filter, lan banjur filtrate sing jelas dipikolehi.
Kanthi nambah wektu filtrasi, impurities luwih akeh tetep ing jaring panyaring, nggawe kekandelan kue saring nambah, sing ndadekake resistensi saringan nambah lan tekanan ing tank mundhak. Nalika tekanan mundhak dadi regane tartamtu, dibutuhake pembuangan slag, lan filtrate dihentikan ing pipa, lan hawa sing dikompres diunekake menyang tank kanthi pipa kebanjiran, lan tank kasebut disaring. Tekanan hidrolik menyang wadhah liyane, lan jajan garing. Tutup udara sing dikompresi, bukak katup kupu-kupu, wiwiti geter, supaya geter agul-agul filter, kue saringan ing layar geter saringan banjur dibuwang liwat sisih ngisor outlet tangki terak.

eznyxzmqgj0
display (3)
display (4)
display (1)
display (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk