HP 120 Model Cold Oil Press

Katrangan singkat:

Model: HP-120
Merek: Huipin
Kapasitas Produksi: 4-5 Ton saben 24 jam
Jinis: Pencet Minyak Fisik Dingin
Aplikasi: Pencet minyak kanggo njaluk minyak sing bisa dipangan
Tegangan: 380V
Daya: 15 KW
Ukuran: 2100 * 610 * 785 mm
GW / NW: 680/600 KGS


Detail Produk

Tag Produk

Pengukur kisi

6YL-80

6YL-100

6YL-120

6YL-160

Diameteripun Helix (mm)

φ 81

101

φ 120

φ 160

Kacepetan sekrup (r / min)

47

38

37

32

Kanthi daya inang (kw)

5.5 (Y132M-4)

7.5 (132M-4)

11 (Y132M-4)

15 (Y132M-4)

Pompa vakum (kw)

0,55 (Y801-4)

0,75 (Y802-4)

0,75 (Y802-4)

0,80 (Y802-4)

Pemanas (kw)

2.2

2.2

2.2

2.2

Kapasitas pangolahan (kg / jam)

65-130

140-280

250-400

300-550

Bobot umume (kg)

880

1250

1500

1800

Ukuran garis gedhe (mm)

1500 * 1200 * 1750

1700 * 1300 * 1850

2000 * 300 * 1500

2100 * 1300 * 1600

Panganggone

Pencet minyak cilik yaiku pers minyak otomatis paling awal sing dikembangake, pemanasan set mesin, ekstraksi minyak, minangka salah sawijining, operasi kanthi otomatis, bahan baku ing mesin kasebut bisa ngetokake minyak, gampang lan gampang, nambah efisiensi kerja. Panggang minyak, ekstraksi minyak, filtrasi minyak, lan sapiturute nduweni syarat suhu sing ketat, mesin sekrup cilik sing dilengkapi sistem kontrol suhu otomatis sing unik supaya luwih gampang dioperasikake, tingkat otomatisasi sing luwih dhuwur. Mesin Dingzhou Yongsheng sing spesialisasine ing produksi pers rumah tangga cilik (pers fase tunggal listrik) produsen profesional, tenaga teknis sing kuat, tundhuk banget karo kesetaraan lan entuk manfaat bebarengan, luwih dhisik pelanggan, kredibilitas prinsip, kualitas lan pengembangan pertama, inovasi pragmatik , sugeng rawuh. Lan kabeh kanca nggawe hubungan kerja sama sing apik lan ngupayakake pembangunan umum, supaya puluhan ewu rumah tangga bisa mangan kanthi yakin manawa minyak goreng murni bisa memenuhi permintaan pasar, ngenalake 60 tahap rong tahap press suhu minyak otomatis kontrol suhu otomatis, tingkat meksa, tingkat minyak, warna murni, bisa ditindhes: kacang, wiji wijen, rapeseed, rami, wiji kembang srengenge lan pers minyak multi-fungsional liyane.

Fitur

1. Ngirit tenaga kerja: bisa ngirit tenaga kerja 60% kanggo output sing padha lan 40% biaya tenaga kerja saben dina kanggo siji utawa loro wong bisa ngasilake.

2. Digunakake kanthi wiyar: bisa digunakake kanggo nyithak luwih saka 20 jinis panen minyak, kayata kacang, wijen, wiji sayuran, kedele, kembang srengenge lan rami kanthi tingkat kaping telu suwene kaping siji.

3. Kualitas minyak murni: penyaringan minyak vakum digunakake kanggo ngilangi residu supaya bisa njamin kualitas minyak murni lan memenuhi standar karantina kesehatan.

4. Jejak cilik: area lokakarya 10-20 m2 bisa nyukupi kebutuhan produksi.

120modul
img (2)
img (3)

Kirim Rincian Enquiry ing Ngisor, Klik "Kirim" Saiki!

 

 




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita