HP120 Pencet Minyak Dingin Kapasitas Cilik

Katrangan singkat:

Model: HP-68
Merek: Huipin
Kapasitas Produksi: 1 Ton saben 24 jam
Jinis: Pencet Minyak Fisik Dingin
Aplikasi: Pencet minyak kanggo njaluk minyak sing bisa dipangan
Tegangan: 380V
Daya: 5,5 KW
Ukuran: 920 * 390 * 750 mm
GW / NW: 150/130 KGS


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Aplikasi Produk

Pers minyak iki minangka produk sing apik, uga mesin canggih ing antarane Peralatan Pangolahan Minyak Sayuran. Oil Press iki nduweni struktur sing gampang, operasi sing gampang, ngirit daya, swara sithik, karakteristik adaptasi dhuwur lan kuwat lan operasi terus-terusan, lsp. Kanggo kabeh jinis Tanduran Minyak Sayuran, kayata: kacang, kedele, rapeseed, biji kapas, wijen, zaitun, wiji kwai, klapa, minyak nabati kakao lagi meres, ditrapake kanggo Pabrik Minyak Masak kanthi ukuran cilik lan medium lan digunakake kanthi profesional saben wong, uga bisa digunakake kanggo meres koper lemut.

Fitur Utama

1) Struktur sederhana ing jinis linier, gampang dipasang lan dirawat.

2) Ngadopsi komponen merek canggih sing misuwur ing jagad pneumatik, bagean listrik lan bagean operasi.

3) Engkol dobel tekanan dhuwur kanggo ngontrol bukaan lan nutup mati.

4) Mlaku kanthi otomatisasi lan intelektualisasi dhuwur, ora ana polusi

5) Gunakake linker kanggo nyambung karo conveyor udara, sing bisa langsung karo mesin ngisi.

Gambar rinci

Bagéan Mesin

Jeneng: Mesin Pencet Minyak 

Merek: Huipin

Asli: Cina

Mesin terkenal domestik, tenaga penggerak sing kuat, konsumsi bahan bakar sithik, keuntungan ekonomi sing dhuwur 12F + 4R geser lengan geser.

Layanan Kita

Layanan Pra-Penjualan

* Dhukungan penyelidikan lan konsultasi.

* Dhukungan tes sampel.

* Deleng Pabrik kita.

Layanan Sawise-Sales

* Latihan cara instal mesin, latihan cara nggunakake mesin.

* Insinyur kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.

Pengepakan & Pengiriman
Kemasan
Ukurane
1540 (L) * 510 (W) * 680 (H)
Bobot
370
Rincian Kemasan
Paket normal yaiku kothak kayu (Ukuran: L * W * H). Yen ekspor menyang negara-negara Eropa, kothak kayu bakal fumigated. Yen kontainer banget harimau, kita bakal nggunakake film pe kanggo pengepakan utawa mbungkus miturut panjaluk khusus pelanggan.
Produk sing gegandhengan

Jeneng Produk kanthi tautan

91,8% Tingkat Response

Jeneng Produk kanthi tautan

91,8% Tingkat Response

Jeneng Produk kanthi tautan

91,8% Tingkat Response


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita