Mesin Pencet Minyak Kacang Kedelai Industri

Katrangan singkat:

Pelabuhan: Tianjin, China
Kapasitas Produksi: 500set Saben Wulan
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union
Jinis: Pencet Minyak Spiral
Aplikasi: Kabeh
Tegangan: 380V
Katon: Vertikal
Materi Pencet: Kacang
Seri Pers: Kaping pisanan

Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar.

Model NO.
HP204
Kahanan
Anyar
Disesuaikan
Disesuaikan
Kapasitas Nyegah
65-80ton Saben Dina
Merek dagang
Huipin
Paket Transportasi
ing Film Plastik
Spesifikasi
2950 * 1800 * 3240mm
Asal Usul
Cina
Kode HS
8479200000
Industrial Soy Bean Oil Press MachineMesin Pencet Minyak Kacang Kedelai IndustriIndustrial Soy Bean Oil Press Machine

Struktur utama

Piranti kasebut nduweni komponen utama ing ngisor iki: kukus, mekanisme pakan (mekanisme pakan pencet), kandhang tekan lan poros sekrup (kalebu mekanisme kalibrasi kue) lan piranti transmisi.

1) Steamer Roaster:

Cooker peralatan kasebut minangka kompor telung lapis vertikal. Kayane karo kompor panggang tambahan sing vertikal. Iki dipasang ing sikil pendukung pigura. Panularan kasebut didhukung dening reduker independen. Bisa nyetel suhu lan isi lembab saka minyak sadurunge sadurunge meksa, supaya bisa nganti tekan sarat.

2) Mekanisme panganan:

Bagéan sing digunakake ing mekanisme panganan yaiku ing antarane outlet kompor lan ujung pakan batang sing diperas. Iki digawe saka poros penet kanthi agul-agul spiral ing sisih ngisor lan tong kosong. Ing salebeting tong kosong, ana gerbang kontrol rotary kanggo ngontrol aliran kosong. Hopper dipasang ing sangisore gerbang, sing bisa ditemokake nalika katon kosong lan sampel billet bisa dijupuk. Panularane uga digawe dening reducer vertikal independen

3) poros kandhang lan sekrup:

Kandang pencet lan poros sekrup minangka komponen utama sing digunakake. Billet sing ditekan saka mekanisme panganan terus-terusan mlebu ing celah antarane kandhang pencet lan poros sekrup (diarani "ruang pers"). Amarga rotasi poros sekrup lan nyuda kesenjangan bertahap ing ruang penet, billet kena tekanan banget. Umume pelumas ditekan lan mili metu liwat celah batang penet ing kandhang penet

Sekrup batang meneng sekrup ora terus-terusan. Saben batang penekan sekrup duwe permukaan kerucut. Ora ana sekrup sing nyeket ing iga. Saben meneng sekrup wis dicopot (waca Gambar 3). "Pengikis" (pirsani Gambar 4) dipasang ing kandhang penet. Untu scraper didadekake siji karo permukaan kerucut lan dilebokake menyang pucuk sekrup sing ora bisa nyegah rotasi batang sekrup, proses penet terus-terusan rampung. Sanalika, billet sing ditekan dilonggarkan, saéngga jalur minyak alus lan minyak gampang dibuwang

APLIKASI
ZY204 Pre-press expeller minangka exporter minyak kontinuitas sing cocog kanggo leach per press utawa pencet
kaping pindho ing tanduran minyak sayur, lan digunakake kanggo nangani wiji berminyak kayata rapeseed, kacang, kembang srengenge
wiji lan wiji kesemek.

KARAKTERISTIK
1) Institusi otomatis minangka desainer sing nyuda intensitas kerja operator.
2) Kanthi kapasitas penanganan sing akeh, area lokakarya, konsumsi daya digunakake ing operasi,
administrasi lan perawatan dikurangi kanthi wakil.

3) Kue sing ditetes ngeculake nanging ora dipotong sing apik kanggo pelarut bisa nembus.
4) Persentase minyak lan banyu ing jajan ditekan cocog kanggo larut pelarut.
5) Minyak sing ditekan nduweni kualitas sing luwih apik sing ditekan utawa dibocor kanggo siji wektu.

SPESIFIKASI
Kapasitas 65-80 ton / 24jam
(kernel kembang srengenge utawa wiji perkosaan minangka conto)
Motor Listrik Y225M-6,1000R.PM
Kekuwatan 37KW, 220 / 380V, 50HZ
Ukuran sakabèhé 3000 * 1856 * 3680mm
Bobot net 5800kgs
Isi minyak sisa ing jajan udakara 13% (ing kahanan normal)

Industrial Soy Bean Oil Press Machine
Industrial Soy Bean Oil Press Machine
Industrial Soy Bean Oil Press Machine

Industrial Soy Bean Oil Press Machine

Industrial Soy Bean Oil Press Machine
Industrial Soy Bean Oil Press Machine
Industrial Soy Bean Oil Press Machine
Industrial Soy Bean Oil Press Machine
Industrial Soy Bean Oil Press Machine
Industrial Soy Bean Oil Press Machine


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita