Warta

  • How often do the accessories of screw press be replaced?

    Sepira kerepe aksesoris tekan sekrup?

    Akeh pelanggan sing takon sepira kerepe kanggo ngganti aksesoris sekrup nalika tuku? Kayane perhatian pangguna kanggo masalah iki dhuwur banget. Dina iki, ing kesempatan iki, aku arep mangsuli pitakon kasebut kanthi rinci kanggo sampeyan. Analisis kanthi tliti, aksesoris penet minyak ...
    Waca liyane
  • Knowledge of food oil

    Pengetahuan babagan minyak panganan

    Panganggone lenga 1. Mangan. Iki minangka salah sawijining telung nutrisi utama (karbohidrat, protein lan minyak) sing ora kekurangan awak manungsa. Konsumsi minangka salah sawijining pratandha standar urip. Kanggo nyedhiyakake asam lemak esensial, vitamin larut lemak lan kahanan nyerep vitamin larut lemak, energi, nambah ...
    Waca liyane
  • Comparison of different pressing methods

    Comparison saka cara mencet beda

    Ana macem-macem cara kanggo golek minyak sayur. Contone cara pencet sekrup fisik, metode pencet hidrolik, metode ekstraksi pelarut lan liya-liyane. Cara penet sekrup fisik ngemot kanthi penet siji lan penet kaping pindho, penet panas lan penet adhem. Apa sampeyan ngerti apa bedane ...
    Waca liyane