Sepira kerepe aksesoris tekan sekrup?

Akeh pelanggan sing takon sepira kerepe kanggo ngganti aksesoris sekrup nalika tuku? Kayane perhatian pangguna kanggo masalah iki dhuwur banget. Dina iki, ing kesempatan iki, aku arep mangsuli pitakon kasebut kanthi rinci kanggo sampeyan.

Analisis kanthi tliti, aksesoris penet minyak dipérang dadi bagean lan komponen sing nganggo. Kaya jeneng kasebut, nganggo bagean yaiku bagean sing kudu asring diganti, lan perangane umure dawa lan ora kudu diganti. Suku cadhangan lan suku cadang mesin minyak.

Bagian-bagian saka penekan minyak sekrup sing umume kalebu: spindle press, press screw, ring bushing, bushing, leaf feed, cake cake, scraper, press bar, lsp

Bagian pencet minyak spiral umume kalebu: awak pers minyak, kandhang tekan, bingkai, lsp.

Kapasitas tekan 260 minyak tekan 30-50 ton. Napa kapasitas perawatane dadi kurang? Iki utamane ditemtokake miturut minyak. Contone, nalika meneng menet kacang, atose kacang kurang, dadi luwih gampang pencet, lan mesin kasebut sethithik. Mula, siklus gantian aksesoris luwih dawa lan kapasitas ngolah luwih gedhe. Nalika mencet wiji melon, dicet nganggo cangkang. Kekerasan minyak iku dhuwur, lan kambi internal ruangan penekan pers minyak cukup serius. Siklus ngganti aksesoris bakal luwih cekak, lan kapasitas pamrosesane bakal sithik. Umume, kajaba bagean sing ringkih, penekan minyak sekrup wis digunakake luwih saka sepuluh taun tanpa ana masalah. Aksesoris tekan minyak sekrup kita kabeh diproses kanthi perawatan karbon lan nitrogen suhu tinggi 24 jam. Kita duwe tenaga teknis profesional dhewe, lokakarya produksi canggih, tim produksi profesional lan tim sales. 100% njamin kualitas produk lan layanan purna jual.
Tekan minyak sekrup utamane kasusun saka ruang penet, bingkai, kothak gir, jarak sekrup lan port pakan. Sawetara aksesoris ing poros penet lan kothak gir gampang diganti. Aksesoris kasebut utamane poros sekrup, sekrup tekan, cincin lapisan, bushing, cincin kue, scraper, press bar, roda gigi gedhe lan cilik, bantalan, poros, dll. Aksesoris kasebut bakal digunakake sawise suwene layanan, Sawetara slag, slag, utawa output kurang, ora ana bahan, yaiku bagean saka mesin sampeyan lara lan kudu diganti.


Wektu kiriman: Jan-06-2021